Welke fabrikanten voor lijfje bestaan?

Isabella Peeters

Dezelfde bedrijven voor lijfje voor iedereen. En dit onderscheidt dit product expliciet van andere producten zoals Joy Ketting. De vraag is waarom? Waarom zou een vrouw kiezen voor een fabrikant? Om eerlijk te zijn, ik heb veel problemen met dat antwoord. Ik heb een goed gevoel voor het verschil tussen een Engelse beha en een Europese beha. De Engelse bh is het product dat wordt gedragen door alle vrouwen in de wereld. Het wordt gebruikt door alle vrouwen. Het is dezelfde beha die kan worden gevonden in verschillende kleuren, maten, stijlen en prijzen. De Europese bh is een product dat is uitgevonden voor een specifieke groep vrouwen die een beetje duurder zijn en een zeer beperkt scala aan mogelijkheden hebben. Ze hebben veel meer beperkingen met betrekking tot de soorten bh's die ze kunnen dragen. Het is ook een zeer populair product, omdat de klant kan krijgen veel dingen die ze misschien niet willen kopen in de eerste plaats. In tegenstelling tot Stuurlint Doppen, kan het meer merkbaar zijn. Maar in werkelijkheid is het een klein nicheproduct.

Maar waarom zou een Europeaan het willen kopen? Ik kan deze vraag beantwoorden met een eenvoudig beeld dat ik zag tijdens het gaan door mijn kast: De vrouwen in dit beeld, met uitzondering van een, dragen dezelfde beha die ze al jaren dragen. Ze hebben geen interesse in het kijken anders, en het idee dat je kon kopen een stijl die was meer modieus dan een ander is volkomen belachelijk. Maar ik weet het niet. Wat is mijn antwoord? Het antwoord is simpel: ik ga je niet de beste beha ter wereld verkopen. Zo voer ik mijn blog niet uit. De beha waar ik het over heb is niet alleen "de beste beha die ik heb" of "de meest vleiende beha die ik heb." Mijn advies is dat je een beha koopt die perfect voor je is. Overweeg ook een Hema Badpak Kind vergelijking. Als je een natuurlijke of hebben een echt mooie vorm van het lichaam, kan de beha er echt goed uitzien. Als je een ander probleem hebt, kan de beha er ook erg goed uitzien. Het is jouw beslissing. Ook lijf kan een poging zijn. Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat veel van mijn klanten hebben andere problemen die niets te maken hebben met de beha. Als je niet in staat bent om de beha te dragen als gevolg van deze problemen, probeer dan een andere beha. Als je de beha die je draagt niet leuk vindt, zoek dan een andere beha. Als u een beha die echt goed werkt met u, maar je bent niet zeker of het goed is voor u, of je probeert te beslissen welke te kopen, voel je vrij om een reactie achter te laten. Ik ben echt opgewonden om aan te kondigen dat vandaag is de 10e verjaardag van de eerste lingerie review in deze blog (ja, ik heb een lurker voor 10 jaar nu). Ik begon met het schrijven van die blog terug in 2008, een paar jaar nadat ik verhuisde naar Nederland, en ik heb heel veel geluk dat ik in staat geweest om mijn gedachten te delen met andere lezers op het internet. De blog heeft veel positieve feedback ontvangen, en ik heb veel vragen gesteld over de beha van mensen over de hele wereld, waaronder mijn moeder in Amerika.