Welke fabrikant voor lijfje is de beste?

Isabella Peeters

Bodice is erg moeilijk te maken. De meeste vrouwen moeten het zelf leren. Maar daarvoor kun je een professionele maker inhuren. In tegenstelling tot Haarband Muts kan het merkbaar efficiënter zijn. Mijn doel is om al mijn klanten gelukkig te maken, dus ik maak mijn eigen spullen, en ik probeer je het beste te brengen dat ik ken. Al mijn werk is gemaakt in mijn huis, dus als er problemen zijn vertel ik je over. Aarzel niet om mij om meer informatie te vragen. U ook contact met mij opnemen met vragen of opmerkingen. Ik hoop dat je mijn blog nuttig.

Hoeveel?

De kosten van mijn diensten zijn 100% optioneel, je betaalt niet voor mijn werk. Ik verdien geen geld uit mijn blog, ik gewoon na wat ik interessant vind. Ik hoef geen kosten in rekening te brengen voor uw bestel- of bestelgeschiedenis of voor de vermelding van mijn diensten. Wat zijn de beste lijfjes? Ik hoef alleen maar aan mijn klanten te laten zien dat ik eerlijk en oprecht was. Ik krijg geen commissie van wat ik doe. Ik kan donaties accepteren als je wilt, maar ik accepteer het niet. Ik zal je nooit iets vertellen over mijn commissies als het niet hoeft. Ik neem alleen commissies van mensen die echt willen mijn dienst, en de mensen die in staat zijn om mij diensten aan te bieden en zijn bereid om mij te betalen. Mijn klanten zijn mijn familie. Ik moet hun privacy beschermen, dus je alleen met vertrouwen kopen. Als iemand me niet vertrouwt, en ze proberen je te vertellen over mijn commissieproces, koop dan alsjeblieft niet met hen, of ze krijgen geen commissie van mij. Ik ben een beetje achterdochtig van mensen die willen stelen of liegen tegen mij. Ze moeten 100% eerlijk zijn. Mijn service is zo belangrijk voor mij dat ik er nooit over zal liegen. Ik ben geen professional, en je me niet vertrouwen zonder dat ik 100% eerlijk ben. Als je tevreden wilt zijn, moet je helemaal eerlijk tegen me zijn.

Als ik verkoop, probeer ik altijd eerlijk te zijn. Het is niet makkelijk. Ik probeer het op de meest nauwkeurige manier te doen. Ik sta voor alles open. Het is niet gemakkelijk om te verkopen met een eerlijke prijs. Echter, als je meer betaalt dan je waard bent, dat is een grote no-no. Ik denk dat het heel belangrijk is om je onderzoek te doen en om eerlijk te zijn met je klant. Het is ook heel belangrijk dat ik mijn klanten de best mogelijke waarde geef. Dit maakt het zeker sterker dan lijf vergelijk.