Wat zijn de beste lijfjes?

Isabella Peeters

Je moet naar je lichaam kijken en uitzoeken wat het beste bij je past. Als uw metingen zijn zeer dicht en je wilt dezelfde look, probeer dan een maat die je comfortabel dragen en je weet dat je niet de bank te breken. Noorse Trui zal echter een testrun zijn. Ik heb veel mensen die blij waren om een maat groter te kopen en ze kregen veel meer dan wat ze verwacht hadden. Mijn belangrijkste punt hier is dat je altijd moet kijken naar uw metingen eerst voordat u naar een winkel om een lijfje te kopen.

Mijn andere blog: The Girl's Guide to Bodice Het beste is dat deze site is zeer gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk te navigeren. Er zijn dus veel opties om te bladeren, en je ook meer foto's van vele stijlen zien, dus het is een goede manier om meer te weten te komen over de verschillende stijlen. Bovendien heeft het een geweldige "nu kopen" knop om u te helpen aan de slag met het kopen. Ik hou echt van deze site, want het is helemaal gratis! In de toekomst wil ik graag meer dingen toevoegen zoals winkelen voor jeans of jurken. Dit onderscheidt het opvallend van andere producten zoals Merino Trui. En het zou echt leuk zijn als er meer stijlen te dragen. Dit onderscheidt dit artikel van andere items zoals lijf. Ik zal de site updaten met foto's van mijn eigen en misschien een paar andere modellen stijlen worden gebruikt door de mensen die mij die vraag stellen. Ik ben ook op Facebook en ik probeer er zoveel mogelijk commentaar, want het is een geweldige plek om meer te leren over mode, wat te dragen, en waar te gaan. Ik ben geen zeer actieve gebruiker, omdat ik graag dingen zo eenvoudig mogelijk te houden, en ik heb veel foto's te herzien. Neem gerust contact met mij op als u opmerkingen, vragen of suggesties hebt.

Deze pagina is gewijd aan het prachtige lijfje van een model uit Nederland genaamd Milla Dijker. Ik ben altijd al een fan van bodices. Het is een prachtig, sexy kledingstuk dat de drager het gevoel van stijl en gratie geeft. Het is belangrijk dat een vrouw jurk met haar natuurlijke rondingen om niet te kijken als een "meisje" van de straat.