Waar moet ik bij het kopen van lijfje op letten?

Isabella Peeters

"Het maakt niet uit in welke vorm het lijfje zit, zoek gewoon naar de stof. Als de stof zwaar of dik is, kun je een heel dik lijfje hebben."

Ik kan u zeggen dat soms je misschien een hoge prijs te betalen voor een zeer goede lijfje. De prijs kan hoger zijn dan andere producten vanwege de grootte, maar de meeste van de tijd kunnen ze niet veel meer dan € 60. Als u hier een goede deal vindt, vergeet dan niet om de kortingscode te gebruiken: JNLH. De code is alleen van toepassing als u meer dan € 100 bestelt. Deze code kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. Zie ook de Zilveren Ketting 50cm vergelijking.

Ik ben erg blij dat ik dit bericht heb gemaakt, omdat veel mensen me vragen waarom er niet veel lijfje winkels in België, naar mijn mening, is er gewoon niet genoeg informatie over deze kwestie! Als u mij uw mening sturen, doe dit dan, maar houd er rekening mee, dat u uw mening krijgen op een manier die niet kan worden gepubliceerd, en daarom mag u geen contact met mij opnemen met dit bericht. Ik denk dat het leuk zou zijn om deze informatie te krijgen aan mensen die op zoek zijn naar het, want het is een groot probleem. Deze blog is voor degenen die hier al iets van weten en die willen weten wat er achter de schermen gebeurt. Deze blog publiceert niets dat kan worden gepubliceerd met de wet. Alles wat je mag doen is stuur me je mening of wat dan ook met deze blog! Ik zal uw mening hier publiceren als het met de wet te maken heeft. Ik heb al veel vragen ontvangen en een aantal zeer aardige mensen hebben mij geschreven. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden. Een van mijn beste vrienden, Annette (annejoey) schreef me. Ze schrijft onder de naam Boudica, dus ik dacht dat ik het haar zou laten weten. Ze zegt:

Je vroeg of je mijn opmerkingen lezen. Nee, dat kan je niet. Ik zal uw opmerkingen niet lezen, tenzij u mij een link naar waar u ze wilt zetten. Ook wil ik niet meer je "blogmistress" zijn. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Armband Voor Man En ik zou niet verantwoordelijk zijn voor persoonlijke aanvallen. Ik geef niet om eventuele opmerkingen die iemand stuurt me (ik heb al een "blogmistress", die niet een vriend, die heeft mij een ton van de opmerkingen). Maar ik zal altijd de moeite nemen om de opmerkingen die naar mij worden verzonden te lezen, en ik wil de website nuttiger maken voor mijn lezers. Mijn persoonlijke filosofie is om te schrijven, net als de meeste van de andere dames hier, in mijn eigen stijl en stijl alleen.

Ook zal ik niet vaker schrijven over hoe je een jurk te kiezen, hoe het te bestellen, hoe het te laten maken. Ik ben meer geïnteresseerd in het "wat" en hoe het te doen. Ik zal nooit je lezen geen andere berichten over dat. En dat zal indrukwekkend zijn, in vergelijking met lijf vergelijk Als je vragen hebt, laat ze dan achter op mijn Facebook pagina of op mijn e-mail. Ik heb ook geprobeerd om in de industrie voor mezelf.