Over mij

Isabella Peeters

Mijn Ebook, dat "Het lijfje van de waarheid" heet, heeft meer dan 1.000 exemplaren verkocht in Nederland en meer dan 2.000 wereldwijd.

Met betrekking tot dit schrijven ben ik nog steeds het publiceren van dit boek, maar hebben een nieuwe pagina waarop ik heb mijn huidige projecten en mijn komende projecten opgesomd. In de blog heb ik geschreven over de nieuwste projecten, de huidige projecten, de toekomstige projecten, en dingen die komen. Het Lijfje van de Waarheid is een gemakkelijk te lezen tekst voor vrouwen. Het is geschreven als een dagboek van het dagelijks leven en de reis die u in uw lijfje, en het is vol met foto's, anekdotes, en interessante feiten. Elk van mijn foto's, die vergezeld gaan van een samenvatting van mijn mening over hoe ze eruit zien, is gemaakt op een zodanige wijze dat je duidelijk zien de schoonheid en waarheid van mijn gedachten.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om mooie, sexy lingerie te delen, plus size en plus plus plus plus plus bh mode. Ik ben een liefhebber van sexy, sexy vrouwen en ik hoop een positieve impact te maken in de lingerie-industrie en om iedereen te laten zien hoe geweldig ons lichaam en onze huid echt kan zijn. In mijn vrije tijd schilder, speel ik graag gitaar en reis ik graag. Ik wil u bedanken voor het nemen van de tijd om mijn blog te lezen en voor het nemen van een kans op mij en wordt een deel van mijn kleine reis, ik hou van om te zien wat je wilt.

Als je haast hebt, kun je ook mijn Facebook- of mijn Pinterest-pagina's bekijken! Heeft u vragen of wilt u meer over mijzelf weten, neem dan gerust contact met mij op en ik beantwoord graag! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer, ik hoop dat je een mooie dag! ~ Isabella Mijn naam is Isabella Ik hou van lingerie. Ik hou ook van mode. Ik ben een liefhebber van het mooie en sexy.

Op sociale media vind je me op mijn eigen persoonlijke account en op Facebook en Twitter.

Ik ben geen feministe of een feministische pleitbezorger. Ik ben een sociaal criticus. Ik deel niet de ideeën van de beweging, noch van de beweging zelf. Ik wil de artikelen die ik heb geschreven delen en laten zien dat, als iemand die werkt voor de kost, is het heel goed mogelijk voor iemand om te schrijven over een bepaald onderwerp en nog steeds tijd vinden om actief te zijn. Ik heb geen probleem in het posten van artikelen over de tijdschriften van vrouwen. Ik ben zelf geen feministe, maar ik vind artikelen van anderen over vrouwenkwesties interessant en informatief. Zo is hier een blogpost van Kijl van de Ven over de problemen waar vrouwen in Nederland mee te maken hebben. Ik deel ook graag artikelen uit andere landen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik van kant hou. Kant is een prachtige stof om mee te werken en het geeft je veel textuur om mee te werken. Dit is mijn eerste blog dus laat het me weten wat je erover denkt!

Bodice maken tutorial

Stap 1. Neem een 3/4 maat groter dan je lichaamslengte. Hiermee u het lijfje vorm geven door de vormen te volgen die u op de foto maakt.

Stap 2. Neem een naald en zet in de bodem van een naaldpunt.

Dit zal het makkelijker maken voor u om het lijfje te naaien. Je moet ervoor zorgen dat de naad gecentreerd is. U zult een 2 duimnaadtoelage willen zetten, die een zeer strakke naad is. Wanneer u het naait, moet u ervoor zorgen niet te trekken op de naad, als het stuk kan gemakkelijk verschuiven op en neer tijdens het naaien.